8. LIKOVNA RADIONICA "PESKI-ART 2020. ĐURĐEVAC"

Kulturna udruga Sveti Martin Dubrava

ODRŽANA 8. LIKOVNA RADIONICA "PESKI-ART 2020. ĐURĐEVAC"
Pod posebnim okolnostima zbog mjera sprečavanja bolesti covid-19, 10.listopada 2020. održana 8.likovna radionica "Peski-Art 2020. Đurđevac" kojom udruga "Peski-Art Đurđevac" obilježava značajne datume novije hrvatske povijesti, a naročito datum oslobađajuće presude za hrvatske generale u Haagu, a održava se u čast generala Mladena Markača.
Likovna radionica održana je u Đurđevcu u Mjesnom odboru Peski u domu "Mladen Markač", odnosno ispred doma uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Na likovnoj radionici sudjelovalo je pedesetak likovnih stvaratelja iz 8 županija kontinentalne
Likovnu radionicu otvorio je gradonačelnik Grada Đurđevca g. Hrvoje Janči, a u ime Koprivničko križevačke županije sudionicima se obratila potpredsjednica Županijske skupštine g.Verica Rupčić. Dobrodošlicu svima poželio je i predsjednik Mjesnog odbora Peski-Đurđevac g. Stjepan Stanešić.
Na otvorenju likovne radionice podijeljene su nagrade i priznanja nagrađenim članovima udruge na 36. likovnim susretima Hrvatskog sabora kulture.
Na radionici je nastalo pedesetak likovnih radova, a na zatvaranju likovne radionice sudionicima se obratio izaslanik potpredsjenika Vlade RH i ministra Hrvatskih branitelja g. Tome Medveda, pomoćnik ministra g. Dinko Tandara, a kako likovne radove sa likovne radionice udruga daruje u Opću bolnicu Gospić radionicu su posjetili i ravnateljica bolnice g.mr. Sandra Čubelić dr.med. i Petar Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Gospića.

Na likovnoj radionici sudjelovali su članovi Udruge "Sveti Martin"-Dubrava, Sanja Benko i Dražen Milenković
3Jadranka Pausić, Stefan Veljko Jankovic i još jedna osoba
1 komentar
Sviđa mi se
Komentar
Podijeli


Podijeli ovu stranicu

VRH