Sekcije

Kulturna udruga Sveti Martin Dubrava

Slikarski kutak

Sanja Benko

Sanja Benko slika olovkom i olovkom u boji. 2011.godina proglašena je najboljom samoukom slikaricom u Hrvatskoj.Do sada je dobitnica mnogih pohvalnica i zahvalnica od strane Hrvatskog sabora kulture.

Učestuje na likovnim kolonijama humanitarnog karaktera. Pored slikanja bavi se i pisanjem poezije ,a do sada je dobila nekoliko nagrada i priznanja  za svoje pjesme

Mirjana Balog

Mirjana Balog slikarica iz Križevaca slika u raznim tehnikama. Dobitnica je mnogih priznanja i pohvala. Ćesto sudjeluje na izložbama Hrvatskog sabora Kulture.

Pored slikanja ova umjetnica je i velika kreativka,bavi se izradom nakita.

Miroslava Tribuson

Miroslava Tribuson slikarica je iznimnog renomeso, sudionica mnogih humanitarnih kolonija. Slika špahtlom, većinom akrilom na platnu. Pored akrila slika i suhim pastelama.

Osim slikanja Mira se bavi i kreativnim radom izrađujući uksršnje i božićne aranžmane, ukrašava pisanice, oslikava staklene predmete. Pored svega radi i cvijeće od krep papira.

Slikarski kutak

Dražen Milenković

Dražen Milenković slikar je koji se izražava u tehnici ulja na platnu. Najčešći motivi su mu mrtve prirode i cvijeće. 2017.g sudjelovao je na Hrvastskom Saboru Kulture gdje je uvršten među  106 najboljih slikara države. Sudjelovao je na stotinjak likovnih kolonija, a i sam je organizator likovne kolonije u Dubravi, Pored slikarstva bavi se i graviranjem stakla, amaterskom fotografijom i voditelj je kreativnih radionica.

Sanja Jandrijević

Sanja Jandrijević slika posebnom tehnikom, enkaustikom, svaka njena slika posebno je djelo koje nas potiče na razmišljanje što je slikarica htjela reći svojom slikom.
Pored slikanja Sanja je voditeljica Učeničke zadrzge "Pčelica", osnovne škole Dubrava, i velika kreativka koja u slobodno vrijeme izrađuje ukrase u tehnici quillinga, origamija,

Biserka Vreš

Biserka Vreš odnedavno se bavi slikanjem, oduvijek je sanjala da jednog dana postane slikarica, Odlaskom u mirovinu ta joj se želja i ostvarila. Svojim zanosom i marljivošću  napreduje iz dana u dan,

Slikarski kutak

Kopjar Ivana

Ivana Kopjar slika akrilom na platnu. Tematski slike joj se kreće od pejzaža,mrtve prirode, animalnih motiva , mrtve prirode.

Sudionica je mnogobrojnih izložbi.

Do sada je često sudjelovala na izložbama Hrvatskog sabora kulture.

Dražen Milenković

Sanja Benko

Podijeli ovu stranicu

VRH