kaštela iz mog objektiva

Josip Budiša

Kastela iz mog objektiva
Svako malo čujen se s bivšim susidom i prijateljem koji je već podavno odselija iz Kaštela. Kroz razgovor me upita: Reci mi kako u Kaštelima, ima li šta nova ili je sve po starom?
Ništa novo prijatelju. Još uvijek je veći dija grada bez najosnovniiji komunalija; kanalizacije, vode, vrtića, škola, dućana., s dosta neuređenih puteljaka. I da ne nabrajam.
A šta bi i moglo biti nova kad na izbore, na žalost, izlazi mali broj birača, ali ipak dovoljan da na skoro svim izborima pobjeđuje ista politička opcija. Šta je najgore pobjeđuju zahvaljujuć svojim vjernim glasačima iz neuređenih dijelova grada, a kad zasidnu na vlast okrenu im leđa i cili mandat ne obistinu data obećanja..
Kako se ponaš opozicija?
Dobro pitanje. Ne podižu glasa.... Šute, redovito primaju vijećničke naknade, rade poslove di se malo radi a dobro zarađuje, vlast im naravno pogoduje..Žive ka begovi na račun običnog puka.
Problem je šta većina birača ne izlaze na izbore, a bez njihovih glasova teško je očekivati nužne promjene kako bi se grad pokrenija nabolje.
Znacajnijih afera nema?
U kuloarima se svašta šuška, ali još uvijek ništa pouzdano.
Poštovani štioci objave..Da me nebi krivo shvatili u poziciji i opozicija ima sposobnih ljudi.
Sve reakcije:
1Gordana Dubreta
Sviđa mi se
Komentar


Napišite komentar...
28. veljače  ·
Podijeljeno s publikom Vaši prijatelji
Prijatelji
Moe biti slika sljedeeg tekst
Sve reakcije:
11Ruža Vidošević, Anica Bodrozic i 9 drugih


Tagovi:

Podijeli ovu stranicu

VRH