PET SUZA ZA ZLATKA BOČKALA

Udruga invalida rada Zagreba

Nakon dvije godine organizacije on-line, 2022. godine će Udruga invalida rada Zagreba ponovo uživo organizirati glazbeno događanje naziva Pet suza za Zlatka Bočkala. Događanje će se održati u srijedu, 13. travnja 2022. godine, na maloj pozornici u Parku Maksimir, na adresi Maksimirski perivoj 1, od 17,00 do 19,00 sati, uz sudjelovanje nekolicine amaterskih pjevačkih zborova. 

Folklorna skupina UIR Zagreba, Pjevacki zbor "Zrele trešnje", Pjevacki zbor "Žumberčanke", Pjevački zbor "Bosana", Pjevački zbor KUD "NikolaTesla" i Zagrebački orkestar ZET-a. 

Tom će prigodom, na dan rođenja Zlatka Bočkala, profesora psihologije, UIR Zagreba na opisani način izraziti svoju bezvremensku zahvalnost za njegov minuli rad na mjestu predsjednika UIR Zagreba. Odabir pjevačkog koncerta kao iskaza zahvalnosti gospodinu Bočkalu nije bio upitan s obzirom na to da je gospodin Bočkal bio velik zaljubljenik u glazbu. To mu je u velikoj mjeri pomoglo kao profesoru psihologije u nastojanjima utjecanja na unutarnju stranu osobe, upravo onako kako to radi i sama glazba. Stoga je upravo koncert amaterskih pjevačkih zborova najprikladniji način da se još jednom, na dan njegova rođenja, zahvalimo gospodinu Bočkalu za sav njegov predan rad.

Pokrovitelji događanja su Hrvatsko društvo skladatelja i Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Svi ste dobrodošli pridružiti nam se na koncertu!

Tagovi:

Podijeli ovu stranicu

VRH