ONLINE LIKOVNA RADIONICA

Hrvatski sabor kulture

Hrvatski sabor kulture odlučio se uhvatiti u koštac s novonastalom situacijom i pandemijom koronavirusa koja nas je sve zatekla i onemogućila planiranu realizaciju brojnih kulturnih aktivnosti i događanja. Već ptice na grani pjevaju #ostanidoma, no i doma može biti kreativno, edukativno i zabavno. Kako bismo tome pridonijeli, neke od planiranih seminara Hrvatskog sabora kulture organizirat ćemo online. Ciklus online webinara i radionica započet ćemo kreativnom radionicom za likovne stvaratelje „Slikamo akvarelom“ koja će biti realizirana putem ZOOM aplikacije u terminu 24. - 26. 4. 2020., a uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH.

PROGRAM ONLINE RADIONICE „SLIKAMO AKVARELOM“
- Realizacija online radionice „Slikamo akvarelom“ podijeljena je u 3 dijela tj. radionica se odvija tijekom 3 dana.
- Uključuje teorijski i praktični dio kroz koje će sudionike voditi akademska slikarica Olena Sokolovska i moderatorica webinara Martina Brumen, stručna suradnica HSK-a.
- Sudionici radionicu prate uživo putem ZOOM aplikacije, a radionica će obuhvatiti: predavanje voditeljice, video snimke i online prezentaciju rada i vježbi slikanja u tehnici akvarela, samostalan rad svakog polaznika – vježbe i slikanje po predlošku, kritički osvrt voditeljice na nastale radove uz savjete za usavršavanje slikarskih umijeća te konzultacije – pitanja i odgovori. Rezultat radionice bit će i virtualna izložba nastalih radova.

Sve informacije o programu, načinu realizacije i prijavama pronađite klikom na poveznicu:  https://bit.ly/2XGS9Nw

Podijeli ovu stranicu

VRH