LIKOVNI RADOVI OVE GODINE U VETERANSKI CENTAR PODRUŽNICU SINJ

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

LIKOVNI RADOVI OVE GODINE U VETERANSKI CENTAR PODRUŽNICU SINJ
Udruga "Peski-Art Đurđevac" i ove 2023. godine nastavlja s organizacijom likovne radionice i manifestacije "Podravina svojemu generalu", a u čast generala Mladena Markača i obilježavanja obljetnice oslobađajuće presude u Haagu kao važnog nadnevka u novijoj hrvatskoj povijesti.

Po već ustaljenom programu likovni darovi nastali na ovoj likovnoj radionici daruju se gradovima i/ili institucijama koje su svojom ulogom naročito doprinijele obrani suvereniteta Republike Hrvatske, koje cijene doprinos hrvatskih branitelja i posebno generala Mladena Markača hrvatskoj slobodi, a nakon niza gradova ove 2023. godine to će biti u povijesni, herojski grad Sinj, odnosno u Veteranski centar Podružnicu Sinj.
Iako do održavanja manifestacije još ima vremena, radnje na njenoj uspješnoj organizaciji se polako odvijaju te je tako upućeno pismo namjere o darovanju likovnih radova upravo Veteranskom centru Podružnici u Sinju te je netom prije još jednog važnog datuma Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te održavanja povijesne sinjske alke i stigao odgovor o prihvaćanju donacije likovnih radova.
Udruga "Peski-Art Đurđevac" izražava zahvalnost Veteranskom centru Podružnici Sinj i voditelju podružnice gosp. Igoru Vidalini na prihvaćanju donacije uz izraze zadovoljstva što će likovni radovi članova i prijatelja udruge dobiti svoje mjesto upravo u ovoj ustanovi koja se brine za rehabilitaciju hrvatskih branitelja, odnosno onih koji su davali najviše u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.

Podijeli ovu stranicu

VRH