JUBILARNA 10. IZLOŽBA PISANICA "USKRS U ĐURĐEVCU 2024."

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

JUBILARNA 10. IZLOŽBA PISANICA "USKRS U ĐURĐEVCU 2024." DOSAD NAJVEĆA ČEKA NA VAS - DOĐITE 01.TRAVNJA 2024. U 10,00 SATI - DOM KULTURE ĐURĐEVAC
Prijave za jubilarnu 10. izložbu pisanica "USKRS U ĐURĐEVCU 2024." završene. Prema broju prijavljenih sudionika, čak 41 (obrazovne ustanove, udruge, humanitarne organizacije i kreativni pojedinci) iz čak devet hrvatskih županija biti će to dosad najveća izložba upravo kako i priliči ovom značajnom jubileju najstarije i najveće izložbe pisanica na ovim prostorima.


Na izložbi će biti predstavljene stotine pisanica izrađivanih različitim tehnikama od onih tradicijskih, preko umjetničkih do modernih. Dobra pozivnica da dođete i uvjerite se u neograničenost ljudske mašte i bogatstvo kulturne tradicije koju i na ovaj način čuvamo i promoviramo.
Predgovor za ovu jubilarnu izložbu sročila je gospođa Marija Hodalić Peradin, diplomirani teolog, vjeroučiteljica u Gimnaziji Dr.Ivana Kranjčeva iz Đurđevca, a u programu otvorenja nastupiti će Župni zbor "ADA AGAPE" iz Kladara uz voditeljicu Ana-Mariju Sobota.
Očekujemo Vas na otvorenju i razgledavanju na USKRSNI PONEDJELJAK 01.travnja 2024. u 10,00 sati. (Za razgledavanje otvoreno do 13,00 sati).
SVI STE DOBRODOŠLI.

Podijeli ovu stranicu

VRH