POSTOVI (Novosti | Najave | Blog)

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

URUČENA JAVNA PRIZNANJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" URUČENO JAVNO PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE "NAGRADA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA DOPRINOS UGLEDU I PROMOCIJI KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE"

U četvrtak 13.svibnja 2021. u koprivničkom Domu mladih održana je svečana dodjela javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije koje je Odlukom o dodjeli javnih priznanja potvrdila Županijska skupština na 24. sjednici održanoj 25. veljače ove godine.

Opširnije
PETAR PETROVIĆ - 65 GODINA SLIKANJA

Likovna izložba "PUTOVANJE PODRAVINOM KROZ VRIJEME" - online - kojom se obilježava 65 godina slikarskog rada, a u prigodi njegova rođendana.

Opširnije
OTVORENA IZLOŽBA - ZDRAVKO ŠABARIĆ - 50 GODINA SLIKARSTVA

OTVORENA IZLOŽBA - ZDRAVKO ŠABARIĆ - 50 GODINA SLIKARSTVA
U Muzeju Grada Đurđevca u petak 16.travnja 2021., poštujući sve propisane epidemiološke mjere otvorena je retrospektivna izložba đurđevačkog slikara ZDRAVKA ŠABARIĆA, a povodom 50 godina slikarstva, umjetničkog rada i rada u kulturi. Tom prigodom promovirana je i monografija koja je tiskana povodom tog velikog jubileja ovog svestranog đurđevačkog slikara i dugogodišnjeg kulturnog djelatnika.

Opširnije
UDRUGA "PESKI-ART ĐURĐEVAC" DAROVALA LIKOVNE RADOVE ZA "KUĆU OSMIJEHA"

UDRUGA „PESKI-ART ĐURĐEVAC“ DONIRALA LIKOVNE RADOVE ZA PROJEKT „KUĆA OSMIJEHA“

      Grad Đurđevac u partnerstvu sa Udrugom udomitelja za djecu „Osmijeh“ iz Đurđevca i Centrom za socijalnu skrb Đurđevac provodi projekt „Kuća osmijeha“, a kojemu je cilj osigurati podršku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja navrše osamnaest godina i izlaze iz sustava udomiteljstva.

    Nedavno je u „Kuću osmijeha“ uselio prvi stanar, a udruga „Peski-Art Đurđevac“ u želji da uljepša početak novog razdoblja u životu stanara i početka rada „Kuće osmijeha“ odlučila je iz fundusa udruge darovati četiri likovna rada za oplemenjivanje životnog prostora kuće.


Opširnije
7. izložba pisanica "USKRSU USUSRET 2021."-online

    U želji da se i u ovim teškim vremenima prouzročenim epidemijom bolesti covid-19 održi tradicija i promovira priznata zaštićena nematerijalna kulturna baština i ove godine udruga „Peski-Art Đurđevac“ organizirala je izložbu uskrsnih pisanica „Uskrsu ususret 2021.“ po sedmi put. Izložbu zbog epidemioloških mjera i ove godine održavamo ONLINE.

Opširnije
HOMMAGE JOSIP TURKOVIĆ - VIDEO IZLOŽBA POVODOM 85 GODINA ROĐENJA

HOMMAGE JOSIP TURKOVIĆ - POVODOM 85 GODINA ROĐENJA
Na datum 04.travnja 1936. u Đurđevcu je rođen veliki hrvatski slikar JOSIP TURKOVIĆ rođen u Đurđevcu.
Udruga "Peski-Art Đurđevac" kao njegov poštovatelj, a s namjerom i ciljem obilježavanja 85 godina rođenja ovog znamenitog Đurđevčana, organizira objavu ove video izložbe kad u vremenima zbog mjera za sprečavanje širenja bolesti covid-19 nije moguće obilježavanje organizirati u stvarnom smislu.

https://www.youtube.com/watch?v=CRj0ooKkkjE

Opširnije
UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" JAVNO PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" JAVNO PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
 Županijska skupština Koprivničko-križevačke županije na 24. sjednici održanoj 25. veljače 2021. godine prihvatila je prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije i donijela odluke o dodjeli javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije kojim je udruzi "Peski-Art Đurđevac" dodjeljeno javno priznanje Koprivničko-križevačke županije
– Nagrada Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije.

Opširnije
KALENDAR ZA 2021. UDRUGE "OSMIJEH" I UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC"

KALENDAR ZA 2021. UDRUGE UDOMITELJA ZA DJECU "OSMIJEH", ĐURĐEVAC I UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC"

Opširnije
HUMANITARNA AKCIJA "PODRAVINA ZA BANOVINU"

Potresna svjedočanstva stradalih u razornom potresu, priča o tuzi, ali i

velikom srcu Đurđevčana!


Opširnije
U ĐURĐEVCU POSTAVLJENA 6.IZLOŽBA BOŽIĆNIH JASLICA "BOŽIĆU USUSRET 2020."

U ĐURĐEVCU POSTAVLJENA 6. IZLOŽBA BOŽIĆNIH JASLICA "BOŽIĆU USUSRET 2020."

 

    U Muzeju Grada Đurđevca postavljena je šesta izložba božićnih jaslica "BOŽIĆU USUSRET 2020." koja će biti dostupna za razgledavanje od 13. prosinca 2020. u radno vrijeme Muzeja.


Opširnije

Podijeli ovu stranicu

VRH