POSTOVI (Novosti | Najave | Blog)

KUD Kraluš Stupnik

Pučki napjevi kajkavskih krajeva

U godini obilježavanja 40 godina rada i nakon višemjesečne stanke KUD "Kraluš" Stupnik (Zagreb) poziva vas na besplatni vokalni seminar na otvorenom na temu:
PUČKI NAPJEVI KAJKAVSKIH KRAJEVA
vesele melodije odjekivat će Stupnikom u petak 18. 6. s početkom u 18 sati i subotu 19. 6. 2021. u dva termina tijekom dana.
Pridružite nam se na adresi: Gornjostupnička 33 (ispred zgrade općine) uz voditelja seminara maestra Tomislava Habulina, mag.mus

Prijave se primaju do 16. 6. 2021. slanjem prijavnice (u prilogu) na kralus.stupnik@gmail.com.

Opširnije
Seminar pučkih korizmenih napjeva kajkavskih krajeva

Planirani vokalni Seminar pučkih korizmenih napjeva kajkavskih krajeva pod vodstvom Tomislava Habulina, mag. mus. koji se trebao održati 21. i 22. 3. 2020. u prostorijama Općine Stupnik (Gornjostupnička 33) odgođen je do daljnjega. O novom terminu održavanja pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

Opširnije
Počelo se protuletje tpirati - godišnji koncert ansambla

 KUD "Kraluš" vas poziva na cjelovečernji koncert ansambla koji će 7. 3. 2020. biti održan u KUC Travno s početkom u 19.00 sati.

Ne propustite uživati u raznolikosti hrvatskih narodnih plesova i šarenilu nošnji koje će vam predstaviti članovi prve postave.

Cijena ulaznice 30,00 kn. Karte možete rezervirati/kupiti na broj tel: 091 956 5031

Hvala svima koji prate naš rad !!!

Opširnije
Koncert : "Volim gajde nek tambure troje"

Koncert : "Volim gajde nek tambure troje"

KUC Travno, Božidara Magovca 17, Zagreb u 19h

Ulaz slobodan

Opširnije
ADVENTSKI KONCERT U STUPNIKU

U ime KUD-a "Kraluš" ovim putem se zahvaljujemo načelniku Općine Stupnik, Bruni Perkoviću (i njegovim bliskim suradnicima) što nas je pozvao da budemo sudionici adventskog koncerta, grupi Infinitas koja nas je svojim izvedbama sve oduševila, već spomenutoj vjernoj publici koja nas je i ovaj put podržala te svima ostalima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta ali i druženja nakon uz kuhano vino, čaj i slastice.
Uz melodije koje nam se i dalje vrte u glavi, lijepo Vas sve pozdravljamo do nekog novog javljanja, budite nam dobro i zdravo, radujte se i veselite, Božić je blizu....

Opširnije
Adventski koncert stupničkih izvođača

Općina Stupnik Vas poziva na koncert KUD-a Kraluš i grupe Infinitas ove subote

Opširnije

Podijeli ovu stranicu

VRH