UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" uručena "ZLATNA PLAKETA SVETI JURAJ"

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

URUČENA JAVNA PRIZNANJA GRADA ĐURĐEVCA - UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" ZLATNA PLAKETA "SVETI JURAJ"
U prekrasnom zdanju novoobnovljenog Doma kulture u Đurđevcu u srijedu 01. srpnja 2020. dodijeljena su Javna priznanja Grada Đurđevca. Naime, Grad Đurđevac svake godine povodom Dana Grada blagdana Svetog Jurja dodjeljuje javna priznanja zaslužnim građanima, udrugama ili poslovnim subjektima. Gradsko vijeće je na svojoj 27. sjednici jednoglasno donijelo odluku o dodjeli javnih priznanja koja se uručuju na svečanoj sjednici povodom Dana Grada. Pošto zbog epidemije bolesti covid-19 svečana sjednica za Dan grada nije održana Grad Đurđevac je upriličio svečanu dodjelu u novoobnovljenom Domu kulture 1. srpnja 2020.


Javna priznanja uručili su predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik g. Željko Lacković i gradonačelnik Grada Đurđevca g. Hrvoje Janči koji su nagrađenima čestitali i zahvalili na predanom radu za boljitak i promociju Grada Đurđevca.
Za rad na području kulture i promocije Grada Đurđevca udruzi "Peski-Art Đurđevac" uručena je Zlatna plaketa "Sveti Juraj" koju je preuzeo predsjednik udruge, a predaji je nazočila i nekolicina članova udruge.
Zahvaljujemo svim članovima i prijateljima udruge, te svima koji svojim volonterskim radom, donacijama, sponzorstvima i na sve druge načine podržavaju rad udruge "Peski-Art Đurđevac". Ovo je priznanje svih. Zahvaljujemo i Gradskom vijeću Grada Đurđevca, svim njegovim članovima i predsjedniku g. Željku Lackoviću na jednoglasnoj odluci o dodjeli priznanja, te gradonačelniku g. Hrvoju Jančiju na podršci koju nam u svim prigodama pruža. Također zahvaljujemo i Mjesnom odboru Peski-Đurđevac i predsjedniku g. Stjepanu Stanešiću na nominaciji za ovo priznanje i suradnji.
Uz zahvale svima, upućujemo i čestitke ostalim nagrađenima, a to su: Željko Car koji je dobio Javno priznanje Nagrada za životno djelo, Nedeljka Bocak i tvrtka Bauwerk Boen koji su dobili također Zlatnu plaketu "Sveti Juraj", te Povelja Grada Đurđevca dodijeljena je g. Ljubici Babec, članovima KUD-a "Petar Preradović", Luciji Lenardić i Dorianu Rupčiću, učeniku gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac Luki Rogozu, Ekipi vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac – Danijelu Barberiću, Željku Zalaru i Hrvoju Ređepu.
U ime nagrađenih zahvalio se g. Željko Car istaknuvši kako je imao prilike više puta otići iz Đurđevca, ali to nikad nije učinio zbog ljubavi prema svome gradu Đurđevcu istaknuvši da je to crta poveznica koja povezuje sve ovogodišnje laureate.
U glazbenom dijelu svečanosti nastupili su Lovro Rasinec na klaviru i ŽVS "Đurđevčice".

Podijeli ovu stranicu

VRH