U LUDBREGU IZLOŽBA RADOVA UDRUGE "PESKI-ART" - "TRAGOM KRIŽA- VRELO NADAHNUĆA"

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

U LUDBREGU OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA "TRAGOM KRIŽA-VRELO NADAHNUĆA"- ČLANOVA UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC"

 

U petak 02. rujna 2022. u dvorani Centra za kulturu i informiranje "Dragutin Novak" u Ludbregu otvorena je izložba likovnih radova članova udruge "Peski-Art Đurđevac".


Izložba je to likovnih radova koji su poslužili kao ilustracije za zbornik duhovnog književnog stvarateljstva "Vrelo nadahnuća 2020.", a koji je nastao izborom radova pristiglih na natječaj u projektu koji provodi Radio Ludbreg.

Izložba zbog epidemioloških razloga prilikom izdavanja zbornika 2020. godine nije bila održana te je upriličena ove godine, a održava se u sklopu programa Dana ludbreške Svete nedjelje i obilježavanja svetkovine Presvete Krvi Kristove.

O izložbi je na otvorenju govorio autor predgovora i dopredsjednik udruge "Peski-Art Đurđevac" Zdravko Šabarić, a s radom udruge prisutne je upoznao predsjednik udruge Franjo Mihočka koji je domaćinima predao i prigodne poklone u znak sjećanja na gostovanje u Ludbregu.

Prije otvorenja izložbe upriličena je promocija zbornika "Vrelo nadahnuća 2022.", a koji su predstavili urednici Mladen Levak, Jasminka Vugrinec i Marta Vrban, a svečanost je uživo prenosio Radio Ludbreg koji je i organizator ovog događanja.

Izložba je otvorena za razgledavanje do 12. rujna 2022., u Centru za kulturu i informiranje "Dragutin Novak" Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 19, u dvorani na 1. katu


Podijeli ovu stranicu

VRH