ODRŽANA REDOVNA IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

U prostoru doma „Mladen Markač“ u Đurđevcu na Peskima dana 24. ožujka 2023. održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine udruge „Peski-Art Đurđevac“.

Skupštini su uz članove udruge nazočili i gosti i to: gradonačelnik Grada Đurđevca g. Hrvoje Janči, predsjednik Mjesnog odbora Peski-Đurđevac g.Stjepan Stanešić, predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca g.Tomo Jozek, prijatelji i suradnici udruge te predstavnici sponzora i donatora.
Nakon usvajanja dnevna reda i izbora radnih tijela Skupštine, podnesena su izvješća za 2022. godinu, Izvješće o radu, izvješće o financijskom poslovanju te izvješće Nadzorna odbora .
Detaljno izvješće o radu podnio je predsjednik udruge Franjo Mihočka koji je kronološki prezentirao bogat ostvareni program udruge, zahvalio je svim članovima na angažmanu u ostvarenju zahtjevnih programa, te je uputio zahvalu pokroviteljima, donatorima, sponzorima i prijateljskim udrugama i ustanovama kao i pojedincima s kojima udruga surađuje na uspješnom ostvarenju programa. Predsjednik udruge se u svom izvješću dotaknuo svih važnijih brojnih aktivnosti, a posebno se osvrnuo na iznimno postignuće u 2022. godini kada je udruga po drugi put u pet godina dobila priznanje za najuspješniju likovnu udrugu na 38. susretima likovnih stvaratelja Hrvatskog Sabora Kulture koji su se održali u Zaboku.
Izvješće o financijskom poslovanju podnio je blagajnik udruge Krunoslav Kranjec, a izvješće Nadzorna odbora Verica Babec, a sva izvješća prihvaćena su jednoglasno.
Nakon prihvaćanja izvješća donesene su izmjene i dopune programa rada i financijskog plana, a
slijedile su pozdravne riječi gostiju koje su uputili gradonačelnik Grada Đurđevca g. Hrvoje Janči koji je pohvalio bogat i uspješan rad udruge, čestitao svima na ostvarenjima te i nadalje obećao potporu Grada u ostvarenju programa. Predsjednik Mjesnog odbora Peski g. Stjepan Stanešić izrazio je zadovoljstvo što udruga svojim programima djeluje u živopisnom kvartu Peski koji se proteže na području posebnog prirodnog krajobraza Đurđevački peski po kojem udruga i nosi ime, a predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca g. Tomo Jozek uputio je također prigodne riječi i pozdrave te izrazio zadovoljstvo uspješnom suradnjom dviju udruga.
Pod točkom razno predsjednik udruge informirao je Skupštinu o trenutačnim aktivnostima oko prijave projekata, o pripremama za uskrsnu izložbu pisanica kao i izložbu likovnih radova članova udruge povodom Dana Grada za koju su se na Skupštini prikupljali radovi. Nakon radnog dijela Skupštine slijedilo je osvježenje i druženje.

Podijeli ovu stranicu

VRH