Održana izvanredna izborna skupština Zajednice KUU VŽ

Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Varaždinske županije

U utorak 12.03.2019. u maloj dvorani Varaždinske županije u Varaždinu održana je izvanredna izborna skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Varaždinske županije. Za novog predsjednika Zajednice izabran je Zlatko Peharda (KUD "Klaruš" Maruševec).

Dosadašnji predsjednik Zajednice, Dragutin Košćak, razriješen je dužnosti i to na vlastiti zahtjev. Za novog predsjednika Zajednice izabran je Zlatko Peharda, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora. Zlatko Peharda istaknuti je član uprave KUD "Klaruš" iz Maruševca, društva koje se svojim radom redovito ističe u radu Varaždinske Zajednice.

Skupština je prihvatila izvješće o radu za 2018 i financijsko izvješće za 2018 godinu. Također je usvojen plan rada za 2019 i financijski plan za 2019 godinu. U prethodne dvije godine, u mandatu novog Upravnog odbora i Predsjednika Dragutina Košćaka, Varaždinska Zajednica je u potpunosti konsolidirala svoj rad i ostvarila vrlo dobru suradnju sa Županijom. Vjerujemo da će se ovako uspješan rad nastaviti i s novim Predsjednikom Zajednice.


VRH