Novi rok selekcije (17. 10. 2021.) za 28. Susret tamburaša u organizaciji HSK-a

Hrvatski sabor kulture

Poštovani tamburaši,

sada kada su se stekli uvjeti za održavanje proba i manifestacija u zatvorenim prostorijama s veseljem vas pozivamo na prijavu za 28. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava, koji će biti organiziran, 13. i 14. studenoga 2021. godine u Dugom Selu u Zagrebačkoj županiji.


Novost je produženje roka selekcije do 17. listopada 2021. do kada trebaju biti održane smotre i samostalna preslušavanja (uključujući i prijavu putem video snimaka).
Sudionici će tako biti odabrani sa županijskih smotri (ukoliko budu održane), a ansambli iz županija u kojima smotre neće biti održane bit će odabrani za Susret na temelju video snimaka prijavljenih programa (dostavljaju se poveznicom).
Ukoliko ćete nastupiti na smotri, molimo da na njoj izvedeni program kvalitetno snimite u video formatu, kako bismo u slučaju da će vaš ansambl biti odabran za 28. Susret, mogli imati snimku programa, za potrebe eventualne online varijante 28. Susreta.  
Najljepše vas molimo za poštivanje novog roka selekcije (17. 10. 2021.) kako bismo na vrijeme mogli pripremiti 28. Susret.
Za sve detalje slobodno nam se javite na kontakte tajnik@hrsk.hr i 099/4556-879 ili 01/4556-885.
Pozivamo sve županijske zajednice i organizatore smotri da nam, ovisno o mogućnostima, pošalju Obavijest o održavanju smotre (Molimo popuniti obrazac dostupan ispod teksta).

Opširnije informacije pronađite na www.hrsk.hr


Podijeli ovu stranicu

VRH