Predstavljanje romana Zdenke Čavić

Mreža hrvatske kulture

Čestitamo članici Hrvatskog sabora kulture gđi Zdenki Čavić na novoj knjizi - romanu za mlade naslova "Pročitaj poruku" koju će 17. listopada u 18 h predstaviti u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Srdačno ste pozvani.

Autorica nekoliko zbirki pjesama i knjige kratkih priča, Zdenka Čavić objavila je roman za mlade Pročitaj poruku. Njegova bezvremenska tematika o odrastanju i upoznavanju svijeta, kao i čitav niz zapleta te aktualna pandemijska problematika zasigurno će privući brojne ljubitelje pisane riječi.
Knjiga govori o srednjoškolcima i njihovu životu u uvjetima smanjene socijalizacije, brigama oko mature, nesuglasicama u odnosima s roditeljima i profesorima, tj. o klasičnim mladenačkim problemima koji su poprimili novu dimenziju u vrijeme korone.
Roman je pun neočekivanih obrata i zapleta o tome kako odrastanje nije ni malo lako, a naročito ne u doba korone. Pročitaj poruku je slojeviti roman u kom se osim naraštaja koji tek stasa, mogu naći njihovi prijatelji, roditelji i profesori, pa čak i njihove bake i djedovi. A začin svemu daje malo avanture i mistike. Čitav niz neočekivanih zapleta čini ga štivom koje se čita u jednom dahu.


Tagovi:

Podijeli ovu stranicu

VRH