Art kamp "Sretno djetinjstvo"

Mreža hrvatske kulture

Plesni centar TALA će u svojem novom prostoru (Tvornica Katran, Radnička 27) održati kreativni umjetnički ljetni kamp u sljedećem periodu:
• 21.06.2021. – 04.07.2021.
• 05.07.2021. – 18.07.2021.
Ovaj program bit će prva aktivnost koju će provoditi kao format inovativnog koncepta u metodičkom i pedagoškom radu s djecom i mladima. Program će se sastojati od niza kreativnih radionica s područja umjetnosti unutar kojeg će se polaznici imali prilike susresti s afirmiranim umjetnicima-pedagozima, a u svrhu stjecanja iskustva, napredovanja i zabave.

Radionice izvedbenih umjetnosti
• Plesne radionice - kroz plesni trening, koristeći različite tehnike koje grade tjelesnu disciplinu, osvještavaju tijelo i podižu samopouzdanje, u suradnji s polaznicima stvarat ćemo koreografske materijale u formi malih predstava.
• Ples na svili - kao forma novog cirkusa, razvijat će fizičke vještine, jačati tijelo i raditi na savladavanju akrobatskih elemenata, ali i baviti se emocijama, percepcijom prostora i razumijevanjem stvarnosti.
• Dramske radionice bazirat će se na otvaranju komunikacije, usvajanju pojmova i tipova ponašanja te razvijanju govornih sposobnosti i retorike.
Radionice scenskih umjetnosti
• Radionica izrade grafita i šablona – zajednička intervencija na pročelju prostora art kampa
• Radionica dizajna – izrada zajedničkog plakata za izložbu i personaliziranih majica
• Radionica tehnologije i umjetnosti
Namjera scenskih radionica su intervencije u prostoru u kojem se odvijaju aktivnosti programa te oplemenjivanje prostora unutar kojeg polaznici radionica borave i stvaraju.
Uz radionice scenskih i izvedbenih umjetnosti, program će sadržavati kreativne i rekreativne aktivnosti (Amazinga/akrobatika, bazen, movie night, chill&dance) i zdravu prehranu za djecu (art ručak).

Polaznici art kampa sudjelovat će u završnoj prezentaciji svih radionica (02.07. i 16.07.) u formatu zajedničke predstave. Izvedba će biti besplatna i otvorena za publiku. Na kraju art kampa polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju programa.


Radionice je moguće pohađati pojedinačno ili kombinirati. Za 3 ili više radionica odobravamo popust od 10%.
*Jedina radionica koja se pohađa i plaća po satu je radionica plesa na svili.
Uplate je potrebno izvršiti prije početka programa art kampa, a po izdanom računu kojeg ćemo dostaviti na Vašu mail adresu nakon što se prijavite za željeni program.
Minimalna dob polaznika – 7 godina.
Da bi program/radionicu bilo moguće realizirati, minimalni broj prijavljenih polaznika po radionici treba biti 6. U slučaju prijave manjeg broja od minimalnog, PC TALA zadržava pravo otkaza programa.

Sve informacije i prijave na:
- tala@tala.hr
- +385916141127
Prijava treba sadržavati:
- Ime i prezime polaznika
- Dob polaznika
- Kontakt broj
- Naziv radionice/a za koji se prijavljujete
- Navesti za koje razdoblje se prijavljujete
- Ručak da/ne (molimo da navedete alergije na hranu ukoliko postoje)
Prijave se zaprimaju do 18.06.2021.


Voditelji i cijene pohađanja radionica

Podijeli ovu stranicu

VRH