16. Međunarodni festival amaterskih kazališta

Mreža hrvatske kulture

Nagrađene kazališne skupine iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske odigrat će svoje kazališne uspješnice u Čakovcu na 16. Međunarodnom festivalu amaterskih kazališta. Festival će biti održan 23. i 24. rujna 2022. u Centru za kulturu Čakovec, a festivalski program ponudit će publici 3 izvrsne komedije.

Nakon dvogodišnje stanke za vrijeme pandemije, Međunarodni festival amaterskih kazališta nastavlja tradiciju predstavljanja nagrađenih kazališnih skupina iz Hrvatske i susjednih zemalja.


PETAK, 23. 9.

Festival u petak, 23. 9. u 19 h otvara Amatersko pozorište "Neretva" Konjic iz Bosne i Hercegovine s komedijom "CSI-jaset", parodijom bosanskohercegovačke stvarnosti koja uvijek uspije iznenaditi čak i onda kada svi vjeruju da ih više ništa ne može iznenaditi.


SUBOTA, 24. 9.

U subotu, 24. 9. na programu je komedija "(O)GLAS SAVJESTI" Kazališne družine Komedijaši KUU Stažnjevec s početkom u 17 h. Ne propustite pogledati kako radi savjest jednog udovca koji nakon ženine smrti audicijom traži novu životnu partnericu.

Istoga dana u 20:30 h slovenska skupina Gledališče Toneta Čufarja Jesenice izvest će nagrađivanu komediju "FETIŠ NA PUTER" o susretu dva potpuna neznanca u jednom dizalu.

Dođite u Čakovec i nasmijte se uz izvrsne nagrađivane komedije.

Ulaz na sve predstave je BESPLATAN.



Tagovi:

plakat

Oglas savjesti_Komedijaši Stažnjevec

Podijeli ovu stranicu

VRH