Iz biografije

Dobrodošli :-)

Snježana Novotny

Magistra ekonomije i stručna specijalistica javne uprave, rođena 1976. godine u Varaždinu, odrasla u Ivancu, zaposlena kao viša stručna savjetnica u državnoj upravi. Nastavlja educiranje u području umjetnosti u Artelje sekciji Likovnog udruženja Čakovec te radionicama Hrvatskog sabora kulture. 

2020. godine je rad „Transformacija“ odabran od strane žirija za Zrinski art festival u Čakovcu u palači Scheier, a 2021. godine je rad „Proljetno buđenje“ odabran za sudjelovanje na 9. zagorskom likovnom salonu u Galeriji grada Krapine. 

 U srpnju 2021. održana je prva samostalna izložba slika „Subotnji zagrljaj“ u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu a u studenom 2021. godine druga samostalna izložba u dvorcu Batthyany u sklopu programa „Ludbreg petkom“ u Ludbregu. 

Također samostalno izlaže 2021. i 2022. godine u Ulici umjetnika na varaždinskom Špancirfestu, 2022. godine u sklopu ARTgateway projekta u Čakovcu, živi u Gornjem Knegincu te sudjeluje i na zajedničkim izložbama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji te likovnim kolonijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Austriji. 

Od 3. lipnja do 10. srpnja 2022. izlagala je samostalno u Muzeju planinarstva u Ivancu pod nazivom „Duša na platnu – ljudima i gradu“. U knjižnici Fran Galović u Koprivnici u kolovozu 2022. godine izlaže svoje radove u okviru programa “Prostor za Vas”. U prosincu 2022. godine izlaže u Dubrovniku na „Međunarodnoj izložbi minijatura Dobrovačkih knjižnica 2022“ te se istodobno predstavlja samostalnom izložbom „Jesen susreće zimu“ sa 19 radova u Gradskoj knjižnici Varaždin.

Kontakt: mob 091 5922 384, snjezana.novotny.hr@gmail.com

Reportaža u emisiji

Podijeli ovu stranicu

VRH