Udruga Vali

Dobro došli

Udruga Vali Kostrena

O nama

Udruga za kreativno stvaralaštvo "Vali" nastala je u listopadu 2006. godine na inicijativu skupine žena koje su željele iskazati svoje umjetničke sklonosti i na koristan način iskoristiti svoje slobodno vrijeme.
Kako je Kostrena poznata kao mjesto pomoraca, članice su veći dio vremena bile orijentirane na život koji ovisi o moru i njegovim ćudima. Osnivanje udruge za kreativno stvaralaštvo predstavljalo je odmak od svakodnevice i rezultiralo prekrasnim predmetima od gline, kojih se ne bi posramili ni školovani akademski umjetnici. U suradnji s prof. Borisom Roce koji vodi tečajeve u popodnevnim i večernjim satima, naša se udruga znatno proširila, povećala svoje članstvo, a samim time su i naši radovi postali poznati i priznati izvan lokalnih krugova. Radove članova Udruge bilo je moguće vidjeti na brojnim skupnim ali i samostalnim izložbama, kulturnim i festivalskim manifestacijama, a traženi smo i za izradu autohtonih poklona za službene namjene općine Kostrena. Naši radovi krase i neke javne površine u Kostreni. Zahvaljujući tome, Općina Kostrena u velikom dijelu pomaže financiranje rada Udruge.
Udruga radi u prostoru na Trgu sv. Barbare br. 1, u Kostreni, gdje ujedno možete pogledati i kupiti izložene predmete, ili naručiti da vam se izradi nešto po vašoj želji.Kontakt

Udruga za kreativno stvaralaštvo VALI Kostrena

Adresa: Trg sv. Barbare 1,

51 221 Kostrena

Tel: 091 590 3671

e-mail: udruga.vali@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/Udruga-za-kreativno-stvarala%C5%A1tvo-Vali-Kostrena-1498836093481234/?ref=b...


Ex tempore

Keramika pod morem

Keramika pod morem nakon 5 godina

Video

Članovi

Karmen Grbac
Predsjednica
Renata Jalšovec
Potpredsjednica

Podijeli ovu stranicu

VRH