Izložba

Povodom obilježavanja 50. obljetnice djelovanja Kulturno umjetničko društvo "Zvir" Jelenje donosi izložbu pod nazivom KUD "Zvir" 1973.-2023. RETROSPEKTIVA. Riječ je o prvoj retrospektivnoj izložbi KUD-a "Zvir" koja prati rad i doprinose Društva od njegova osnutka 1973. godine do danas, što ga definira kao najznačajnije i najstarije društvo te vrste na području Općine Jelenje, ali i u cijelom grobničkom kraju.

Izložba će predstaviti selekciju profesionalnih, ali i starih fotografija iz privatnih zbirki nekadašnjih i sadašnjih članova KUD-a, kao i mnoge druge eksponate koji pokazuju bogatstvo KUD-a "Zvir", sekcija, programa i postignuća tijekom polastoljetnog djelovanja Društva.

Otvorenje izložbe će se održati u petak 1. rujna 2023. godine u Domu kulture u Dražicama s početkom u 19 h, a ista će biti dostupna kroz rujan 2023. godine u sklopu obilježavanja Dana Općine Jelenje i proslave Mihoje.

Izložba je u realizirana u suradnji s Općinom Jelenje i Turističkom zajednicom Općine Jelenje, uz potporu Primorsko-goranske županije, tvrtke TTO Thermothechnik i Župe sv. Mihovila Arkanđela Jelenje.


VIRTUALNA IZLOŽBA: Uskoro...

Podijeli ovu stranicu

VRH