POSTOVI (Novosti | Najave | Blog)

Kulturno umjetničko društvo Šijaci Biškupci

Županijski mozaik

Zajednica kulturnih udruga Požeško-slavonske županije i ove godine organizira manifestaciju koja je izlučna za državne smotre Kulturno-umjetničkih društava. Uz KUD-ove, na Mozaiku će se predstaviti tamburaški orkestri, zborovi i plesači koji su članovi Zajednice.

Opširnije
Seminar

Kulturna zajednica Požeško-slavonske županije ove godine u Bektežu, malom mjestu sa velikim srcem, organizira seminar "Pjesme i plesovi Slavonije i Baranje"

Opširnije
Festival običaja i kulturne baštine

Aurea fest Požega - Festival običaja i kulturne baštine u suradnji sa Zajednicom kulturnih udruga Požeško-slavonske županije organizira županijsku smotru na kojoj će se delegirati društva za državne smotre iz kategorija izvornog i koreografiranog folklora te kategorije malih vokalnih sastava. Program se održava na festivalskoj pozornici na Trgu sv. Trojstva u Požegi, a cijeli program pratit će selektori delegirani od Hrvatskog sabora kulture. U sklopu festivala bit će i izbor najgizdavije Šokice.

Opširnije
Seminar

Seminar "Pjesme i kola Požeškog kraja". Voditelji seminara bit će Tomislav Habulin i Krunoslav Šokac.

Opširnije
Seminar - Pjesme i plesovi Požeške kotline

Zajednica kulturnih udruga Požeško-slavonske županije organizira seminar s temom "Pjesme i plesovi Požeške kotine". Predavači su Tomislav Habulin i Krunoslav Šokac.

Opširnije

Podijeli ovu stranicu

VRH