Zagrebački orkestar ZET-a na proslavi Međunarodnog praznika rada u Maksimiru

ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a

Zagrebački orkestar ZET-a nastavlja tradiciju obilježavanja Međunarodnog praznika rada!

Jedna od najdugovječnijih tradicija Zagrebačkog orkestra ZET-a, sudjelovanje u obilježavanju Međunarodnog praznika rada, nastavljena je i ove godine.

Glazbeni dio svečanosti započeo je na samom ulazu u Park Maksimir, gdje su brojni okupljeni građani mogli čuti poznate koračnice i omiljene pjesme o gradu Zagrebu. Potom su glazbenici u tradicionalnom svečanom mimohodu Maksimirskim perivojem došli do velike pozornice, gdje je uslijedio i koncert.


Na jednoj od najljepših zagrebačkih pozornica na otvorenom – velikoj pozornici u Parku Maksimir, Zagrebački orkestar ZET-a izveo je koncert skladbi iz repertoara Ive Robića, a pod dirigentskom palicom umjetničkog voditelja Hrvoja Pintarića uz orkestar su nastupili i vokalni solisti - Šlageristi (Ivana Starčević, Matija Antolić) i Željko Grozaj.

S istim programom pod nazivom “Pjesma Zagrebu” Orkestar se publici predstavio i u listopadu 2023. godine, na godišnjem koncertu posvećenom Ivi Robiću, o stotoj obljetnici njegova rođenja, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a ovo je bila prilika da u nezaboravnom opusu Ive Robića uživa mnogobrojna maksimirska publika.


foto: Zvonimir Mihaljek

Više fotografija pogledajte u galeriji:

https://mihaljekweddings.pixieset.com/meunarodnipraznikrada152024/


Podijeli ovu stranicu

VRH