Glazbena kontrola Zagrebačkog orkestra ZET-a - druga sezona!

ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a

Druga sezona projekta Glazbena kontrola Zagrebačkog orkestra ZET-a započinje 31.05.2024., na Dan Grada Zagreba!

Projekt “Glazbena kontrola Zagrebačkog orkestra ZET-a" započeo je 2023. godine kao originalni i novi koncept serije pop-up nastupa u tramvajima i brojnim gradskim lokacijama, te je bio izuzetno dobro primljen od stanovnika i posjetitelja grada Zagreba. Projekt se nastavlja i u ovoj sezoni u odabranim terminima od svibnja do prosinca, u kojoj će se obilježiti i neki važni datumi. 

Sezona će započeti upravo na Dan grada Zagreba, a kroz deset planiranih termina obilježit će se i drugi istaknuti datumi kao što su Svjetski dan glazbe, Dan ZET-a, Svjetski dan turizma i Dan uspinjače, a dva termina planirana su i tijekom Adventa u Zagrebu.


Zagrebački orkastar ZET-a i ove sezone priprema nastupe iznenađenja u tramvajima i brojnim gradskim lokacijama!

Glazbena vožnja započinje na Ljubljanici gdje članovi orkestra ulaze u tramvaj na jednoj od redovnih linija i u vožnji sviraju do sljedeće postaje. Na odabranim lokacijama u gradu, trgovima, ulicama, parkovima, održat će se kratki nastupi u trajanju 10-15 minuta, nakon čega orkestar nastavlja glazbenu vožnju. S obzirom na pop-up karakter projekta, lokacije nastupa nisu unaprijed isplanirane, ali završni nastup održava se svaki put točno u podne na Trgu bana Josipa Jelačića.


Prošlogodišnja sezona Glazbene kontrole bila je izuzetno dobro prihvaćena od stanovnika Zagreba i njegovih posjetitelja, pa su tako neke spontane snimke nastupa na društvenim medijima dosegle i preko 50.000 pregleda!

Potražite Glazbenu kontrolu i doživite sasvim posebnu vožnju tramvajem!


Podijeli ovu stranicu

VRH