Dani otvorenih vrata EU projekata

Hrvatski sabor kulture

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.
Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Hrvatski sabor kulture kao jedan od suosinvača međunarodne Amateo mreže za aktivnu participaciju u kulturnim aktivnostima koja svoje članstvo broji u 17 različitih europskih zemalja, sudjeluje u ovom projektu već drugu godinu za redom. 9. svibnja od 8.30 do 16.00 sati zovite, pišite ili nas jednostavno posjetite u Ulici kralja Zvonimira 17 i saznajte sve o mogućnostima sudjelovanja u radu Amateo mreže, razmjeni iskustava, znanja i umijeća, grupa i pojedinaca na europskoj razini!

VRH