34. SUSRET LIKOVNIH STVARALACA

Hrvatski sabor kulture

Najbolje hrvatske likovne udruge i hrvatski likovni stvaratelji ove će godine predstaviti svoje radove u okviru 34. Susreta likovnih stvaralaca i izložbe postavljene u Likovnom salonu „Vladimir Becić“ u Galeriji umjetnina grada Slavonskog Broda od 27. rujna do 6. listopada ove godine.

Otvorenje izložbe održat će se 27. rujna u 19 sati.
Zatvaranje izložbe i 34. Susret likovnih stvaralaca te dodjela priznanja i pohvalnica održat će se 6. listopada u 13 sati.


Tradicionalni Susret likovnih stvaralaca i izložba nagrađenih radova likovnih amatera od 27. rujna do 6. listopada bit će predstavljena u Likovnom salonu „Vladimir Becić“ Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda. Susretom i izložbom ponovo će se, po 34. puta, okupiti amateri i zaljubljenici u slikarstvo, kiparstvo i crtanje iz cijele Hrvatske, a posjetitelji će imati priliku vidjeti radove najuspješnijih neprofesionalnih stvaralaca u Meštrovićevom gradu na obali Save.

Kako je i kustos izložbe Branimir Pešut napomenuo: „Tema može biti sve do čega oko i mašta dopiru“, pa će tako izložba objediniti radove različitih tehnika i tema, a sa zajedničkim nazivnikom ljubavi prema likovnom stvaranju.

Otvorenje izložbe je 27. rujna u 13 sati, a završna svečanost – 34. Susret likovnih stvaralaca – održat će se prilikom zatvaranja izložbe, 6. listopada, kada će se okupiti umjetnici i udruge iz cijele Hrvatske i primiti priznanja i pohvale za svoj rad.


Materijalnu potporu Festivala u organizaciji Hrvatskog sabora kulture osigurali su Ministarstvo kulture RH i Turistička zajednica Brodsko-posavske županije.


Podijeli ovu stranicu

VRH