USKORO U POU

NAJAVA

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Josip Durdov

je fotograf amater, rođen je 1992. godine u Gospiću. Po struci je magistar primarnog obrazovanja, te fotoreporter LIKACLUB portala. Ljubav prema fotografiji otkrio je još u mladim danima no aktivno se počeo baviti fotografijom tek prije 6 godina kada je u ruke uzeo svoj prvi fotoaparat. Član je Fotokluba Gospić i Fotokluba Otočac. Prije 2 godine (2017.) dobio je nagradu za najbolju fotografiju grada Gospića u organizaciji TZ Grada Gospića, a na natječaju „JA SAM 100“ tvrtke NIKON povodom 100 godina NIKON-a ušao je u 100 najboljih u regiji.
Ljubav prema macro fotografiji postojala je od samih početaka bavljenja fotografijom. Istraživanjem minijaturnog svijeta koje ljudsko oko u većini slučajeva zanemariva i ne vidi nastale su ove fotografije. Rani jutarnju sati dok je sve prekriveno kapljicama rose i dok cijeli njihov svijet miruje idealno su vrijeme za bilježenje ovih „nestvarnih“ trenutaka.

Sve fotografije su nastale koristeći se pretežno „macro reverse“ tehnikom, te uz pomoć “macro extension tuba“ i više kombinacija različitih objektiva, najčešće Nikon 18-55mm VR2 i Helios 44-2 58mm f2

U SVIBNJU ĆEMO UGOSTITI TOMISLAVA GOLUBANA

Ovaj vrsni glazbenik gospićkoj će publici pričati o Bluesu i svirati Blues.

VRH