UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" JAVNO PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

UDRUZI "PESKI-ART ĐURĐEVAC" JAVNO PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
 Županijska skupština Koprivničko-križevačke županije na 24. sjednici održanoj 25. veljače 2021. godine prihvatila je prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije i donijela odluke o dodjeli javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije kojim je udruzi "Peski-Art Đurđevac" dodjeljeno javno priznanje Koprivničko-križevačke županije
– Nagrada Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije.

Udruga ovim putem zahvaljuje svim članovima udruge, svim suradnicima, prijateljskim udrugama, ustanovama i pojedincima koji s nama provode projekte i sudjeluju u programima koje priređujemo. Zahvaljujemo i svim donatorima i sponzorima, pokroviteljima naših projekata, Gradu Đurđevcu, Koprivničko-križevačkoj županiji i Ministarstvu hrvatskih branitelja RH, te svima koji podržavaju naš rad.
Također zahvaljujemo i Odboru za priznanja Koprivničko-križevačke županije što je između drugih uspješnih i uglednih pojedinaca i udruga predloženih za ovo prestižno priznanje prepoznao upravo naš rad kao relevantan za dodjelu ovog priznanja i naravno veliko hvala članovima Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije što su ovaj prijedlog i usvojili.
I još velika hvala našim prijateljima i predlagačima za dodjelu priznanja, gosp. Ivanu Hodiću, dipl.inž.šum. i grupi građana u čije ime smo predloženi i koji su nas smatrali dostojnim za dodjelu priznanja.
Velika je čast biti među dobitnicima ovog prestižnog priznanja, naročito u društvu ostalih uglednih i zaslužnih dobitnika ostalih priznanja, a kojima od srca
čestitamo!
Uručenje  Javnih priznanja predviđeno je na svečanoj sjednici Županijske skupštine za Dan Koprivničko-križevačke županije 13.travnja 2021.
Podijeli ovu stranicu

VRH