UDRUGA "PESKI-ART ĐURĐEVAC" DAROVALA LIKOVNE RADOVE ZA "KUĆU OSMIJEHA"

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

UDRUGA „PESKI-ART ĐURĐEVAC“ DONIRALA LIKOVNE RADOVE ZA PROJEKT „KUĆA OSMIJEHA“

      Grad Đurđevac u partnerstvu sa Udrugom udomitelja za djecu „Osmijeh“ iz Đurđevca i Centrom za socijalnu skrb Đurđevac provodi projekt „Kuća osmijeha“, a kojemu je cilj osigurati podršku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja navrše osamnaest godina i izlaze iz sustava udomiteljstva.

    Nedavno je u „Kuću osmijeha“ uselio prvi stanar, a udruga „Peski-Art Đurđevac“ u želji da uljepša početak novog razdoblja u životu stanara i početka rada „Kuće osmijeha“ odlučila je iz fundusa udruge darovati četiri likovna rada za oplemenjivanje životnog prostora kuće.


    U petak 09. travnja 2021. u prostoru gradske uprave predstavnici udruge, Franjo Mihočka, predsjednik udruge i Branko Cestar, tajnik udruge predali su likovne radove pročelnici Ureda gradonačelnika i voditeljici projekta „Kuća osmijeha“, gospođi Jadranki Švaco.

    Predaji likovnih radova prisustvovao je i gradonačelnik Grada Đurđevca gosp. Hrvoje Janči, predsjednica Udruge udomitelja za djecu „Osmijeh“, gospođa Dubravka Čordašev te stručne suradnice u projektu Monika Slavić i Anita Pleadin.

    Gradonačelnik gosp. Hrvoje Janči i voditeljica projekta gospođa Jadranka Švaco zahvalili su na donaciji istaknuvši kako je ovo lijepa gesta koja će uljepšati prostore „Kuće osmijeha“ i početak novoga života njenih stanara.

    Na darovanju likovnih radova zahvalila se u ime udruge „Osmijeh“ i gospođa Dubravka Čordašev istaknuvši dobru suradnju dviju udruga.

    Ova donacija rezultat je stalnog opredjeljenja udruge „Peski-Art“ da doprinosi svojemu Gradu i ona je nastavak dobre suradnje s Gradom Đurđevcom i dviju udruga, udruge „Osmijeh“ i udruge „Peski-Art“ koja stanarima „Kuće osmijeha“ želi ugodno stanovanje i uspješan put u daljnji život.


Podijeli ovu stranicu

VRH