"BOJAMA DO OSMIJEHA" - LIKOVNA RADIONICA ZA DJECU

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga DOVU 2019 koje organizira Ured za udruge Vlade RH ,Udruge "Peski-Art Đurđevac" i Udruga udomitelja za djecu "Osmijeh" organizirali su u četvrtak 16. svibnja 2019. U Domu „Mladen Markač“ u Đurđevcu priredbu pod nazivom "Bojama do osmijeha".

    Likovna je to radionica za djecu vrtićkog i školskog uzrasta u koju su uključena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi udomljena u obiteljima članovima udruge „Osmijeh“. Osim udomljene djece u radionici su sudjelovala i ostala djeca, a prostorije doma bile su pretijesne za sve sudionike, udomitelje, goste, slikare i sve zainteresirane.

    Na početku radionice prisutne su pozdravili predsjednici udruga organizatora Dubravka Čordašev i Franjo Mihočka, predsjednik Mjesnog odbora Peski Stjepan Stanešić, a u ime Grada Đurđevca prisutnima se obratila izaslanica Gradonačelnika, članica Gradskog vijeća i Županijske skupštine gospođa Dajana Milodanović koja je istaknula zadovoljstvo viđenim i činjenicom da dvije uspješne gradske udruge surađuju i provode zajedničke projekte.

    U opuštenoj , veseloj atmosferi, druženju, suradnjom djece i članova udruge „Peski-Art“ nastali su lijepi, veseli, šareni dječji radovi što je pokazalo da su djeca vrlo kreativna i zainteresirana za ovakve radionice i druženja, a vesela atmosfera prenijeta je na sve prisutne.

    Prisutni su se također na postavljenim štandovima mogli upoznati sa radom udruga organizatora, a udruge ovakve zajedničke projekte najavljuju i ubuduće.


VRH