22. OZALJSKI MASKENBAL

Mreža hrvatske kulture

22.OZALJSKI MASKENBAL

Tradicionalni 22. ozaljski maskenbal održat će se na Trgu braće Radić u nedjelju, 3.ožujka, s početkom od 14:00 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.

Glavni program počinje u 14:30 sati dječjim maskenbalom, nastupom vrtićkih skupina i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja. Nakon njih, od 15:30 sati nastupiti će i odrasli.

Kao i prošle godine, meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene.

Posebni gosti su Krašićke mažoretkinje i Karlovački bubnjari Carolosboom, koji će svojim ritmovima, uz pjesmu i ples, najaviti proljeće, otjerati zimu i obilježiti zajedništvo ljudi ozaljskog kraja.

22.Maskenbal organizira Grad Ozalj, uz partnere KUD „Katarina Zrinski“ i UDVDR – ogranak Zrinski i Frankopan Ozalj

POZIV SKUPINAMA

Svi zainteresirani za sudjelovanje u maskiranoj povorci, mogu se prijaviti do 25.veljače slanjem podataka na ozaljgrad@gmail.com a dodatne informacije mogu dobiti na telefon 047/731-066.

POZIV IZLAGAČIMA

Grad Ozalj poziva sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da se do 25.veljače prijave na ozaljgrad@gmail.com

 

 

Podijeli ovu stranicu

VRH