ljiljana sinovi kreativa

dobro doli

slikarstvo

Lorem Ipsum

.


KREATIVNO IZRAŽAVANJE  je strast, hobby i velika ljubav  Mr. oec Ljiljane Sinovčić iz Zagreba.

Svoju kreativnost izražava  kroz slikanje akrilnim bojama na slikarskom platnu  na  namještaju, tkaninama i staklu. Osobito se voli kreativno izražavati kroz oslikavanje svile. Sretna sam kad me zovu i kažu “oslikajte nam zid u sobi”.Volim takve izazove.

Kreativno  oslikavanje boca, vaza, svjećnjaka , svjetiljki preko tkanina i blagdanskih ukrasa, pomaže nam da  lakše rješavamo probleme, odnosno da se lakše  nosimo izazovima modernog društva.

Kreativnost je dio onoga što nas čini ljudima.

Kreativno  promišljanje  je način opuštanja  koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju važnog posla  za svoje klijente kojima vodim knjigovodstvo,

Kreativa je univerzalni ključ i biser mudrosti koji nam daju poseban uvid u naš osobni i profesionalni život. Tako nam pomaže da  postignemo bolje i više u našim svakodnevnim poslovnim  zahtjevima.

Kreativnost  je suprotnost  rutini , i potrebna nam je da se odmorimo od  brojeva i računa. Raširite krila kreativnosti i pustite da vas vodi u opuštanju i uživanju. Tako  ćemo biti motivirani da  postignemo više i bolje  u našem profesionalnom obavljanju zadataka u knjigovodstvu.

Brojke su me okruživale cijeli život i nisam ni pomišljala da imam nekog umjetničkog dara, sve do jednog trenutka  kada sam radi zabave  krenula na radionicu slikanja  u studiju TANAY. Nakon toga krenula sam  na radionice u Centru za likovni odgoj grada Zagreba, Rokov perivoj 4. Obje radionice  od srca preporučujem! Otkrila sam način opuštanja koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju  knjigovodstva za svoje klijente

 

 

klimt

Mnogi programi za stolno izdavaštvo i uređivanje web stranica danas koriste Lorem Ipsum kao zadani model teksta, i ako potražite "lorem ipsum" na Internetu, kao rezultat dobit ćete mnoge stranice u izradi. Razne verzije razvile su se tijekom svih tih godina, ponekad slučajno, ponekad namjerno (s dodatkom humora i slično).

Odakle dolazi

Richard McClintock, profesor latinskog jezika na Hampden-Sydney koledžu u Virginiji, potražio je jednu od čudnijijh latinskih riječi, consectetur, iz Lorem Ipsum teksta, i prolazeći kroz citate te riječi u klasičnoj književnosti, otkrio nedvojbeni izvor. Lorem Ipsum dolazi iz odlomaka 1.10.32 i 1.10.33 Ciceronovog djela pod naslovom "de Finibus Bonorum et Malorum" (Krajnosti dobra i zla), napisanog 45. godine pr.n.e. Ovo je djelo rasprava o teoriji etike, a bilo je vrlo popularno u Renesansi. Prvi redak Lorem Ipsum-a, "Lorem ipsum dolor sit amet..", dolazi iz odlomka 1.10.32.

Moj naslov

Lorem Ipsum je jednostavno probni tekst koji se koristi u tiskarskoj i slovoslagarskoj industriji. Lorem Ipsum postoji kao industrijski standard još od 16-og stoljeća, kada je nepoznati tiskar uzeo tiskarsku galiju slova i posložio ih da bi napravio knjigu s uzorkom tiska.

Taj je tekst ne samo preživio pet stoljeća, već se i vinuo u svijet elektronskog slovoslagarstva, ostajući u suštini nepromijenjen. Postao je popularan tijekom 1960-ih s pojavom Letraset listova s odlomcima Lorem Ipsum-a, a u skorije vrijeme sa software-om za stolno izdavaštvo kao što je Aldus PageMaker koji također sadrži varijante Lorem Ipsum-a.

Odavno je uspostavljena činjenica da čitača ometa razumljivi tekst dok gleda raspored elemenata na stranici. Smisao korištenja Lorem Ipsum-a jest u tome što umjesto "sadržaj ovdje, sadržaj ondje" imamo normalni raspored slova i riječi, pa čitač ima dojam da gleda tekst na razumljivom jeziku. Mnogi programi za stolno izdavaštvo i uređivanje web stranica danas koriste Lorem Ipsum kao zadani model teksta, i ako potražite "lorem ipsum" na Internetu, kao rezultat dobit ćete mnoge stranice u izradi. Razne verzije razvile su se tijekom svih tih godina, ponekad slučajno, ponekad namjerno (s dodatkom humora i slično).

Suprotno raširenom mišljenju, Lorem Ipsum nije samo slučajni tekst, već ima korijene u klasičnoj latinskoj književnosti iz godine 45. pr.n.e., što znači da mu je preko 2000 godina. Richard McClintock, profesor latinskog jezika na Hampden-Sydney koledžu u Virginiji, potražio je jednu od čudnijijh latinskih riječi, consectetur, iz Lorem Ipsum teksta, i prolazeći kroz citate te riječi u klasičnoj književnosti, otkrio nedvojbeni izvor. Lorem Ipsum dolazi iz odlomaka 1.10.32 i 1.10.33 Ciceronovog djela pod naslovom "de Finibus Bonorum et Malorum" (Krajnosti dobra i zla), napisanog 45. godine pr.n.e. Ovo je djelo rasprava o teoriji etike, a bilo je vrlo popularno u Renesansi. Prvi redak Lorem Ipsum-a, "Lorem ipsum dolor sit amet..", dolazi iz odlomka 1.10.32.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Postoje mnoge varijacije odlomaka iz Lorem Ipsum-a, ali većina je pretrpjela kojekakve promjene s dodanim humorom, ili nasumičnim riječima koje nikako tu ne spadaju. Ako trebate koristiti Lorem Ipsum, morate biti sigurni da tekst ne sadrži skrivene nepodobne riječi ili fraze. Lorem Ipsum generatori na Internetu većinom ponavljaju zadane odlomke po potrebi, što ovaj naš čini prvim pravim generatorom na Internetu. Mi koristimo riječnik od 200 latinskih riječi, u kombinaciji s nekoliko modela rečeničnih struktura, da bi generirali Lorem Ipsum koji izgleda razumno. Stoga je Lorem Ipsum s ove stranice uvijek bez ponavljanja, bez dodanog humora ili nekaraketerističnih riječi.

oslikavanje stakla

Ime1 Prezime1
Predsjednik
01/123-4567
Ime2 Prezime2
Tajnik
090/321-7654
Ime3 Prezime3
Dirigent
042 987 6543

kiparstvo

ju tub

Moj naslov

Moj demo PDF dokument

VRH