O meni

Ljiljana sinovčić-kreativa

STRANICA U IZRADI

Lorem Ipsum

.


KREATIVNO IZRAŽAVANJE  je strast, hobby i velika ljubav  Mr. oec Ljiljane Sinovčić iz Zagreba.

Svoju kreativnost izražava  kroz slikanje akrilnim bojama na slikarskom platnu  na  namještaju, tkaninama i staklu. Osobito se voli kreativno izražavati kroz oslikavanje svile. Sretna sam kad me zovu i kažu “oslikajte nam zid u sobi”.Volim takve izazove.

Kreativno  oslikavanje boca, vaza, svjećnjaka , svjetiljki preko tkanina i blagdanskih ukrasa, pomaže nam da  lakše rješavamo probleme, odnosno da se lakše  nosimo izazovima modernog društva.

Kreativnost je dio onoga što nas čini ljudima.

Kreativno  promišljanje  je način opuštanja  koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju važnog posla  za svoje klijente kojima vodim knjigovodstvo,

Kreativa je univerzalni ključ i biser mudrosti koji nam daju poseban uvid u naš osobni i profesionalni život. Tako nam pomaže da  postignemo bolje i više u našim svakodnevnim poslovnim  zahtjevima.

Kreativnost  je suprotnost  rutini , i potrebna nam je da se odmorimo od  brojeva i računa. Raširite krila kreativnosti i pustite da vas vodi u opuštanju i uživanju. Tako  ćemo biti motivirani da  postignemo više i bolje  u našem profesionalnom obavljanju zadataka u knjigovodstvu.

Brojke su me okruživale cijeli život i nisam ni pomišljala da imam nekog umjetničkog dara, sve do jednog trenutka  kada sam radi zabave  krenula na radionicu slikanja  u studiju TANAY. Nakon toga krenula sam  na radionice u Centru za likovni odgoj grada Zagreba, Rokov perivoj 4. Obje radionice  od srca preporučujem! Otkrila sam način opuštanja koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju  knjigovodstva za svoje klijente

 

 

Zašto ga koristimo

Mnogi programi za stolno izdavaštvo i uređivanje web stranica danas koriste Lorem Ipsum kao zadani model teksta, i ako potražite "lorem ipsum" na Internetu, kao rezultat dobit ćete mnoge stranice u izradi. Razne verzije razvile su se tijekom svih tih godina, ponekad slučajno, ponekad namjerno (s dodatkom humora i slično).

Odakle dolazi

Richard McClintock, profesor latinskog jezika na Hampden-Sydney koledžu u Virginiji, potražio je jednu od čudnijijh latinskih riječi, consectetur, iz Lorem Ipsum teksta, i prolazeći kroz citate te riječi u klasičnoj književnosti, otkrio nedvojbeni izvor. Lorem Ipsum dolazi iz odlomaka 1.10.32 i 1.10.33 Ciceronovog djela pod naslovom "de Finibus Bonorum et Malorum" (Krajnosti dobra i zla), napisanog 45. godine pr.n.e. Ovo je djelo rasprava o teoriji etike, a bilo je vrlo popularno u Renesansi. Prvi redak Lorem Ipsum-a, "Lorem ipsum dolor sit amet..", dolazi iz odlomka 1.10.32.

Moj naslov

VRH