"ZLATNA JESEN"-IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC"-ONLINE

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

Krajem listopada u Đurđevcu se održava u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca i Grada Đurđevca , manifestacija "ZLATNA JESEN", festival i promocija bogatstva plodova prirode, boja, proizvoda i svega što jesen donosi. Ove godine zbog epidemije bolesti covid-19 manifestacija je u suradnji sa Crvenim križem Đurđevac održana u smanjenom obimu humanitarnim pečenjem kestena i prodaje u humanitarne svrhe čiji prihod je namjenjen Crvenom križu Đurđevac i potrebitima, a izlaganje nije bilo moguće.

https://www.youtube.com/watch?v=HfhDL-u4HoU

  Naime, prethodnih godina na manifestaciji “Zlatna jesen” na izlagačkim štandovima sudjelovali su brojni sudionici predstavljajući svoju kreativnost , maštu, plodove koje su uzgojili i općenito ljepotu i bogatstvo jeseni prikazano na svoj način.

Među sudionicima bia je i udruga "Peski-Art Đurđevac”, a pošto ove godine sudjelovanje zbog bolesti covid-19 nije bio moguće, pripremili smo ONLINE izložbu likovnih radova članova naše udruge čija je tema jesen, plodovi jeseni, jesenski radovi, običaji i općenito ljepote jeseni bez pretenzija za visoke domete već s ciljem da u ovo vrijeme kad se puno toga obustavlja učinimo nešto lijepo za kulturni život našega Grada Đurđevca i Podravine.

https://www.youtube.com/watch?v=HfhDL-u4HoU

Podijeli ovu stranicu

VRH