Predstavljanje knjige Cipele od senja

Hrvatski sabor kulture

U Velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture 15. ožujka s početkom u 19 sati promocija knjige poezije Zdenke Čavić "Cipele od senja". Ulaz slobodan za sve ljubitelje književnosti!

Pozivamo sve ljubitelje dijalektalne poezije da 15. ožujka s početkom u 19. sati budu gosti autorici Zdenki Čavić na predstavljanju njezine treće zbirke poezije "Cipele od senja"!

Autorica Zdenka Čavić dugogodišnja je članica Hrvatskog sabora kulture koja je u 2018. godini izdala svoju treću zbirku poezije pod nazivom "Cipele od senja". Osma je to knjiga iz Književne biblioteke Hrvatskog sabora kulture. U tri cjeline autorica kajkavskom dijalektalnom poezijom nostalgično, ali zrelo gleda na život i donosi pjesme koje nas osnažuju i s kojima refleksivno sagledavamo vlastitu prošlost. Knjiga je obogaćena ilustracijama Marije Stipan, likovne umjetnice i članice Hrvatskog sabora kulture, čiji akvareli čine vizualni dio senja o kojem autoričine pjesme pjevaju. Promociju će obogatiti interpretacije pjesama, glazbeni program te recenzija književnice Božice Jelušić. Ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže na promociji!


VRH