7.likovna kolonija

Kulturna udruga Sveti Martin Dubrava

 Kulturna udruga "Sveti Martin"-Dubrava organizirala je 13.06.2021. likovnu koloniju  a pod pokroviteljstvom Općine Dubrava organizirana sedma po redu likovna kolonija. Pored likovne kolonije postavljena je izložba ručnih radova članica Udruge, izložba figura od lijevanog cementa Ivanke Jambrešić.
Sve prisutne je pozdravio predsjednik Udruge Dražen Milenković, a likovnu koloniju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća dr. Ante Grizelj.
Na likovnoj koloniji su sudjelovali slikari iz udruge "Peski Art -Đurđevac", slikarice iz Križevačkog likovnog kruga i slikarica Đurđa Dobrovšak iz Zagreba inače naša Dubravka.
U ime svih članica i članova zahvaljujem se Općini Dubrava, načelniku i saborskom zastupniku gosp. Tomislavu Okroši na pokroviteljstvu današnje manifestacije , gospodinu dr.Anti Grizelju, predsjedniku Matice umirovljenika zagrebačke županije-Dubrava gosp. Stjepanu Habazinu, ravnateljici Osnovne škole Dubrava, Marijani Kozumplik ,gospodinu Milanu Sabliću na sponzorstvu i svim članovima i članicama koji su sudjelovali.

Na likovnoj koloniji dali smo podršku kampanji "KAFTRIO - UDAH ŽIVOTA" za stavljanje skupih lijekova na listu HZZO-a za liječenje djece koji boluju od rijetke teške bolesti cistične fibroze, a koji toj djeci život znači u doslovnom smislu i na taj način dali svoj humani doprinos, vjerujemo, uspješnosti kampanje.

Iako je zbog pandemije likovna kolonija bila u nešto manjem obimu, odnosno broju slikara, dostojanstveno smo obilježili dan općine Dubrava.



Podijeli ovu stranicu

VRH