1. regionalna smotra koreografiranog folklora u Donjem Miholjcu

Hrvatski sabor kulture

Na inicijativu KUD-a "Matija Gubec" iz Donjeg Miholjca ovim putem Vas pozivamo da iskažete interes i prijavite se za sudjelovanje na 1. Regionalnoj smotri koreografiranog folklora koja bi se prema iskazanom interesu održala u okviru programa jubilarne 45. smotre folklora "Miholjačko sijelo" od 12. do 14.7.2019.

Sukladno Pravilima Susreta hrvatskih folklornih ansmabla i izvornih skupina potrebno je izvesti jednu koreografiju po vlastitom izboru u trajanju do 10 minuta. Program bi pratilo tročlano stručno povjerenstvo koje bi odabralo najuspješnije skupine i ansamble koji njeguju koreografirani folklorni izričaj za nastup na 26. Susretu hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina koji će se 19.10.2019. održati u Čakovcu. U prilogu dostavljamo i Prijavnicu koju molimo da popunite i najkasnije do 30.4.2019. pošaljete na ples@hrsk.hr

Cilj 26. Susreta hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina je predstavljanje najuspješnijih ostvarenja folklornih amatera u Republici Hrvatskoj u tekućoj godini u dvije programske kategorije; koreografiranog i izvornog folklora, razvoj publike, razmjena iskustva, vještina i znanja, razvijanje pozitivnog odnosa prema tradicijskim, plesnim, glazbenim vrijednostima i narodnoj nošnji, društvenom povezivanju te poticanju amaterskog rada uopće.


Prijavnica

Podijeli ovu stranicu

VRH